Sivmed egne ord

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
"Snakk om å slippe sin indre tiger fri!" – VG

Kort om boken

Siv Jensen har hatt en usedvanlig spennende reise fra hun entret norsk politikk med et brak i 1997. Siv var bare 36 år da hun etterfulgte Carl I. Hagen som Frp-formann i 2006. Hun tok over det mannsdominerte partiet med den største selvfølge og lede…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Siv

  Siv Jensen har hatt en usedvanlig spennende reise fra hun entret norsk politikk med et brak i 1997. Siv var bare 36 år da hun etterfulgte Carl I. Hagen som Frp-formann i 2006. Hun tok over det mannsdominerte partiet med den største selvfølge og ledet Frp til historiens beste valgresultat. Fra å være et protestparti i evig opposisjon ble Frp et ansvarlig regjeringsparti, og i seks år styrte Siv Jensen landets økonomi med stø hånd som finansminister. I denne ærlige beretningen tar Siv oss med inn i politikkens bakrom, og forteller åpent om dramatiske forhandlinger, oppvaskmøter og håndtering av skandaler. Siv takker sin varme storfamilie for å ha gitt henne trygghet til å stå i stormene. Hun skriver åpenhjertig om baksiden av medaljen - i et konstant offentlig lys - og om savnet av en mann å dele gleder og sorger med.


  «lett å lese, morsom og underholdende.» «Snakk om å slippe sin indre tiger fri! [.] denne utgivelsen setter bokhøstens tidligere oppgjør mellom AP-dinosaurene Kolberg og Jagland fullstendig i skyggen. [.] «Siv. Med egne ord», er en interessant rapport fra et langt politisk liv.» «Siv Jensens bok er både openhjarta, humoristisk og lettlesen.» «Det er ikke ofte det hender. At man, etter å ha lest en politikers selvbiografi, skulle ønske at den var lengre. [.] Skal man fullt ut forstå norsk politikk, er Siv Jensens bok pensum.» «Du verden for en memoarbok! [.] det er ingen tvil om hun har en enestående historie å fortelle. [.] Ja, det er ikke vanskelig å anbefale hennes bok til alle som er interessert i politikk . kanskje med unntak av Carl I. Hagen.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Medforfatter
  Forlag
  Kagge
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788248929260
  Sider
  258
  Omtalt person
  Sted
  Height
  233
  Width
  163
  Vekt
  517
  Bidrag av
  Ringheim, Gunnar

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.