Hopp til hovedinnholdet

Boktips for barn mellom 1-6 år

Trenger du gode boktips til de aller minste? Her er bøkene som skaper både leseglede og engasjement.
Publisert21. feb. 2023
TekstBerit Rødstøl

Kjæledyr av Sam Taplin

Trykk på knappene og lytt og les om kjæledyrene våre.

Passer for de aller minste dyreelskerne.

Min første let-og-finn lydbok med dyr

Utbrettsbok med 50 ville dyrelyder! Her myldrer det av morsomme, farlige og søte dyr fra hele verden. Finn dem, trykk på knappene og hør hva de sier. GRRRRR! En frodig illustrert utbrettsbok med fargerike myldrebilder der man kan lete etter dyr i jungelen, i havet, i skogen, blant is og snø og på gården.

Passer for barn fra to år.

Min første let-og-finn lydbok med dyr

Mitt lille bibliotek - Cocomelon

I seks pappbøker som til sammen er et puslespill, kan man sammen med barnet kose seg med hverdagssituasjoner som å spise, leke, være i barnehagen, leke hjemme, bade og sove. CoComelon kombinerer rytme og musikk med herlige karakterer, lek utforsking og læring. JJ, TomTom, YoYo, hunden Bingo, mamma, pappa, bestemor og bestefar er på morsomme hverdagseventyr og i situasjoner de minste kan forholde seg til.

Passer for barn fra 2 år og oppover.

Mitt lille bibliotek

Av CoComelon

Brannbamsen Bjørnis

I Håndbok for små brannkonstabler får alle små som vil bli brannkonstabel tips til hva de må kunne og innblikk i hva det vil si å være brannkonstabel. I denne boka får du være med Bjørnis høyt og lavt, og over alt. Bli med på brannstasjonen, da vel! Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker og har gode råd om brannvern til alle. Ved å kjøpe en bok om Bjørnis støtter du Bjørnisprosjektets arbeid.

Passer for alle fra fire år og oppover.

Brannbamsen Bjørnis - håndbok for små brannkonstabler

Av Stiftelsen Brannbamsen Bjørnis