Kjære Gud, kommer du snart?

Kjære Gud, kommer du snart?

det er så rotete her

Pris
300,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Fair forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282970280
Sider 232
Sjanger Biografisk litteratur

Om Kjære Gud

"Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her" er en sterk personlig beretning skrevet som en roman, men inneholder også viktige øvelser for å få kontroll over det som tynger. Med humor og brutalitet skreller Marianne Magelssen vekk selvhøytidelighet og selvmedlidenhet, og på veien ut av offerrollen fant hun noen viktige verktøy. Hun har tidligere skrevet den bestselgende boken "Pust for livet" om stressmestring, adferdsendring og tilstedeværelse, og felles for begge bøkene er at hun er spesielt opptatt av ressursene vi mennesker selv besitter og hvordan vi kan bruke oss selv bedre ved bevissthet om kroppens egne verktøy. Når vi vet hvordan vi skal bruke disse verktøyene, kan vi ta ansvar for egen helse, egne prestasjoner, egen adferd og eget stressnivå.

Følgende medier har sagt ja til å intervjue Marianne Magelssen om boken i september og oktober: God morgen Norge, TV2, NRK P2 Kraft, NRK P2 Ekko, Magasinet KK/nettstedet KK.no, Magasinet Kamille, Magasinet Tara, Magasinet Visjon, Magasinet Harmony, Magasinet/nettstedet 55 pluss, nettstedet Damenes.no, nettstedet Mental helse, psykobloggen. I tillegg kommer aktiviteter på sosiale medier og intervjuer i andre radiostasjoner og aviser utover høsten

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn