Lyras Oxford

Lyras Oxford

Pris
239,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2008
Forlag Aschehoug
Språk Bokmål
ISBN 9788203249938
Sider 53
Originaltittel Lyra's oxford
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Innbundet Engelsk

Om Lyras Oxford

Den mørke materien er mer populær en noen gang etter at at første bind i trilogien, Det gylne kompasset, er blitt film. Lyras Oxford er en ny, liten fortelling fra Lyras verden, og den foregår to år etter slutten på det siste binden i trilogien. #11; Lyra og Pantalaimon, daimonen hennes, sitter på taket på Jordan-kollegiet i Oxford da Lyra får øye på daimonen til en heks i det fjerne, en stormsvale, som blir forfulgt av en stor flokk med stær. Dette er begynnelsen på et mysterium . Lyras Oxford er vakkert illustrert med tresnitt av den engelske kunstneren John Lawrence og inneholder dessuten en rekke ting fra både Lyras verden og vår egen, slik som et utbrettskart over Oxford slik Lyra kjenner det og et postkort fra Lyras univers.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn